• Kurs 1: SEAMM-JASANI

“Avspenning i bevegelse”

Seamm Jasani betyr direkte oversatt fullkommen mild flyt. Seamm Jasani gir avspenning ved å bruke rolige, recipe flytende øvelser og koordinasjoner sammen med en bestemt pusteteknikk. Den som praktiserer vil merke at lungekapasiteten utvikler seg etter bare noen få klasser.

Både fysisk og mental helse blir vitalisert via bevegelsene man gjør i en klasse Seamm Jasani. Teknikkene og koordinasjonene er enkle, ailment men effektive.

Timen består av en rekke enkeltøvelser i begynnelsen, store både stående og sittende. Vi går også gjennom enkle koordinasjoner.

Pust og bevegelse gjør at man kommer inn i en meditativ flyt under timen. Meditasjon i bevegelse, med andre ord- der effekten er like god som ved sittende meditasjon.

Målsetting for kurset (seamm-jasani): Fysisk og mental balanse gjennom rolige, flytende koordinasjoner og enkeltøvelser. Seamm Jasani vil utvikle din fleksibilitet, smidighet , konsentrasjon, og gir økt energinivå.

• Kurs 2: BOABOM

“Boabom; det indre forsvarets kunst”

Boabom (“Osseous Boabom) betyr ”forsvar” eller ”indre energi”, ”styrke i marg, skjelett” og ”kjerne”. Referansen til ryggmarg og skjelett henviser til at denne formen for Boabom har likheter med skjelett, marg og beinsubstans- på samme tid lett, sterk og fleksibel.

Koordinasjon, selvkontroll og bevisst bruk av pust gir økt fysisk og psykisk energi, samtidig som man lærer en effektiv teknikk for selvforsvar.

Enkeltøvelsene og bevegelsesmønstrene som hører inn under Boabom, gir økt hurtighet, styrke og koordinasjon.

Målsetting for kurset (Boabom): Økt energinivå og vitalitet, mental og fysisk styrke, bedre koordinasjon, økt selvtillit, selvforsvarsteknikker.

 

• Kurs 3: YAANBAO

“Elementenes kunst; Boabom med elementer”

Yanbaao er en egen gren innen Boabom der du lærer selvforsvar med stokk, sverd og andre elementer. Vi starter med en stav som er i skulderhøyde, “Toba”. Deltakerne får sin egen, “custom made” Toba, laget for hånd av Asanaro om ønskelig
De som har gått kurs i Seamm Jasani og Boabom tidligere vil ha en fordel, men kurset er åpent og kan følges av alle.

Målsetting: Yaanbao arbeider i dybden med Boaboms teknikkenes målsetninger (selvforsvar, styrke helse og energi).

Andre kurs: 

• Hass U

Hass U timen består av en rekke enkeltøvelser som er utviklet for å gi overskudd og vitalitet. De er styrkende, både for kropp og sinn, og man vil føle et økt energinivå etter timen.
Her kan alle bli med, ingen krav til å ha gått på kurs tidligere. Dere som allerede har gått hos oss vil kjenne igjen noen av øvelsene.
Fokus for kurset er både avspenning, styrke
og smidighet.

•  Kursene passer for alle aldersgrupper